12. tammikuuta 2011

Kirjoittelua tauon jälkeen

Nyt on ollut yli kuukauden tauko blogikirjoituksiia johtuen kiireestä. Olipa tuossa välissä usean viikon joululomakin, eli hirveästi ei ole jäänyt kirjoittamatta.

Viime kirjoituken jälkeen on tentitty seuraavat aineet: Ilmailun säädökset (93%), lennonteoria (85%), perusmittarilennon teoria (100%) ja suoritusarvot & lennonsuunnittelu (90%). Näistä aineista ehdoton suosikkini oli perusmittarilennon teoria, jota oli harmillisen vähän... No, täytynee hankkiutua IR kurssille aikanaan. ;)

Eilen homma jatkui lentotoiminnan kertaustunneilla, ilta olikin vain kaksi tuntia pitkä. Kertasimme asioita ulkomaille lentämisestä sekä papereista, joita koneessa täytyy olla mukana. Huomenna olisi tiedossa lentotoiminnan koe.

Tuli varattua ensimäinen lentotunti ensi lauantaille, eli OH-COX olisi tarkotus ottaa alle jos säät sallivat! Harmillisesti polttoaineen hinnan nousun takia koneidenkin hinta kallistui, ei ole halpaa lystiä tämä...
Sunnuntaina on vuorossa yölentoteoriapaketti, eli yhdeksän tuntia opiskelua! Tuleepahan ainakin hoidettua alta pois. :)

Teoriat tulevat jatkumaan todenäköisesti ilma-aluksen yleistuntemuksella ja helmikuussa sitten ihmisen suorituskyky ja rajoitukset. Viimeisenä tulee lentosuunnistus, jonka jälkeen täytynee suunnata laitoksen tentteihin ja tämän jälkeen ollaankin teoriassa yksityislentäjiä, mutta käytännössä ei lähelläkään... :)

Ei kommentteja: